Några av dom vanligaste frågorna jag får kan du hitta svar på här

Jag vill ha ett personligt kostschema, hur lång tid tar det efter jag beställt innan jag får det?

I dom flesta fallen är det färdigt och mailat till dig inom 24 timmar.
Högtider, långhelger och andra liknande tillfällen kan det ta en dag extra men jag gör alltid mitt bästa för att kunna leverera det inom 24 timmar.

Får jag ett kvitto för min betalning av ett kostschema?

Självklart, jag använder mig av coolcompany som hanterar fakturor, mottagningar av swish, skatter och andra relaterade punkter så att du får ditt kvitto, skatter och avgifter betalas och jag får min betalning med.

Kan jag ta detta på mitt friskvårdsbidrag?

Ja det går bra, du kan alltid dubbelkolla med din arbetsgivare först men det har inte varit några bekymmer tidigare.
Det framgår klart och tydligt att du köper ett kostschema med fokus på nyttigare mat, bättre hälsa och viktnedgång.

Kan du hjälpa mig att gå ner i vikt trots sjukdom?

Det är oftast inga problem alls, jag anpassar alla kostscheman till varje person individuellt baserat på dina förutsättningar, vad du gillar och tål, kontakta mig för mera information.

Hur mycket har du vägt som mest innan du gick ner i vikt?

Sorligt nog så var jag uppe i 151kg vikt när det var som värst. Jag hade familjen givetvis men ingen kärlek för mig själv och att se mig i spegeln var det värsta jag visste. 
Det jag har gjort är det bästa jag någonsin har gjort för mig själv och skulle jag få ångra något i livet så vore det att jag inte tog tag i detta tidigare.

Är du en utbildad kock?

Jag är vad man kanske kan kalla en hobby / amatör kock, jag har inte gått någon utbildning inom matlagning men alltid haft en förkärlek till mat och på så väg lärt mig vad jag tycker passar ihop och på senare snart 8 åren mera fokus på nyttigare, lyxigare mat som ändå inte behöver vara krångligt att göra eller kosta alltför mycket.

Samarbeten

Har du ett samarbetsförslag du vill diskutera med mig är du mer än välkommen att fylla i kontaktformuläret ovan och skriva lite om vad du föreslår.
Glöm inte att ange korrekt epost adress och gärna ett telefonnummer till dig så återkommer jag oftast väldigt snabbt.

Jag får ganska mycket samarbetsförslag som jag nekar då det inte passar min nisch och det jag gör men tror du att det du har att föreslå är något som passar in min genre är du mer än välkommen att höra av dig till mig.