Kostschema som fungerar på riktigt

Oftast när det kommer till kostschema, i alla fall gällande folk som hör av sig till just mig så är det tal om att gå ner i vikt som gäller.
Kostschema kan också vara användbar om man vill gå upp i vikt med såklart men just nu i detta inlägg är det att bränna fett som gäller.

Jag vet (för jag tänkte likadant förr) något i stil med, 
Varför ska jag betala någon annan som ska tala om för mig hur jag ska äta, jag vet ju redan vad som är nyttigt!?

Det korta svaret är såklart: 
Vill du gå ner snabbt, säkert och framförallt GOTT utan svält och knepiga samt dyra varianter med pulver dieter från dyra märken och sedan bibehålla resultatet du kommer att uppnå?

Just detta jag skrev här är det jag kan och gör, ett personligt anpassat kostschema handlar om vad DU gillar, vad DU tål och inte samt hur livet ser ut för just dig, följer du detta så kommer du att få resultat.

Sedan såklart finns det ju enklare, snabba lösningar med just svält, bantningspiller och dyra soppor från massa olika aktörer där ute som även dessa kommer ge dig snabba resultat, problemet är då egentligen oftast när man väl återgår till sina ”normala rutiner” med mat och allt vad det innebär, då lägger man lätt på sig vikten du precis gjorde dig av med igen, 
Detta är det klassiska uttrycket ”jojobanta” som alltför många tyvärr känner till.

Du är värt allt du vill ha, glöm inte det, oavsett vart man kommer ifrån, vad man har för förutsättningar så är det fullt möjligt att nå sina mål bara man aldrig ger upp och kämpar för det man vill ha.
Vissa har turen och föds med ”rätta fdörutsättningar” dvs att aldrig bli feta medans andra får kämpa hårt för det, men vet du vad?
Det är faktiskt en jäkligt roligt och spännande resa bara man tar sig tiden och engagemanget som krävs.

Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på drygstefan.se