Nu har det gått några år men det fanns en tid när min våg rullade över 150kg och då pratar vi inte muskler (och enligt mitt tycke då) vackra former och jag hade ingen kärlek till mig själv, ingen som helst ork att göra något alls, deprimerad och konstant ledsen när jag såg mig i spegeln.

För att göra en lång historia kortare så fick jag en dag nog, tog mig i kragen och köpte ett gymkort utan att jag visste hur maskinerna fungerade, jag kände att jag inte platsade in alls på ett sådant ställe men jag tittade på youtube hur andra tränade, deras tekniker och testade mig fram och hittade det som fungerade just för mig för att ta mig till mina mål jag ville uppnå.

Jag har alltid varit intresserad av matlagning fast bytte ut massa ingredienser och hur jag tidigare tillagade rätter, med små justeringar kommer man långt och jag vill nog påstå att vill du gå ner i vikt så är det maten du ska se över först, inte träningen och jag har lärt mig att räkna ut vad som fungerar för mig och massor av andra människor jag har hjälpt med viktnedgång och till en mer hälsosam livsstil.

Det är aldrig för sent att ändra på sitt liv och nå dom mål du drömmer om, men du måste börja nu på en gång, inte efter semestern, inte nästa månad och inte på måndag!

Följ mig på instagram för ännu mera inspiration

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.