Vad har du för mål med träning?

När det kommer till vad man har för mål med träningen så är det alltid intressant tycker jag för dom flesta har ju olika mål.
Vissa vill gå ner 3 kilo och klagar på att fett fast dom redan är perfekta till utseendet.

Några vill bli snabbare, klara av att springa längre eller att få en kropp som en grekisk gud.

Andra till gå ner 50 kilo men har problem med att gå till gymmet för att man känner sig uttittad och att man inte platsar in.

Det sistnämnda med -50 kilo, där har du mig, jag vägde över 150 kilo för några år sedan, eller några och några det har gått ca 5 år nu och detta var absolut inga muskler vi pratar om här när jag skriver 150 kilo,

Man kanske tänker 150 kilo biff när man ser bilder på mig idag men i själva verket var jag som en 150 pannors knubbsäl, blek, trött och hade påsar under ögonen som man kunde ha som ryggsäckar.

Jag fyllde 40 nu i Januari 2021 och mitt mål är ganska simpelt, att kämpa extra hårt nu för att känna mig tillräckligt bekväm med att gå med bar överkropp på stranden och leka med ungarna.
Jag bygger inte muskler och sliter 5 dagar i veckan på gymmet för att imponera andra än mig själv och jag bryr mig inte så mycket om vad andra tycker om det eller mig heller för den delen men mitt mål är att någon gång under året när jag är 40, vara nöjd och känna mig bekväm med mig själv.

För även jag vet att när jag ser bilder på mig själv ibland så kan jag tänka, jäklar vilken form jag har idag, men det sitter ändå mentalt i huvudet att jag alltid varit den där tjocka killen med sämst självförtroende och XXXXL kläder som aldrig är snygga och man ville bara försvinna ibland.

Mitt mål, att bli lite starkare, lite mindre fett och njuta av livet, för vet du?
Alla som faktiskt kämpar för en sådan sak kan uppnå dessa resultat och man är värd det också, bara man aldrig någonsin ger upp!

Genom att klicka på "acceptera" samtycker du till lagring av cookies på din enhet för att förbättra navigeringen på drygstefan.se